logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
flim  
#1 Posted : Wednesday, January 12, 2022 6:19:44 AM(UTC)
flim

Rank: Guest

Joined: 1/17/2020(UTC)
Posts: 5
Man

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Bought a SharkCAD Pro license yesterday, so I am a noob.
I am watching the tutorial video, the video explained that in 2D mode, open a model, it will flatten the 3D model to 2D views, but it didn't happen on SharkCAD v12, was that changed intentionally or some setting to set the behavior? Or just a bug?

Edited by user Wednesday, January 12, 2022 6:21:29 AM(UTC)  | Reason: Not specified

SharkCAD Pro v12 Build(1588)
Windows 10 Pro 64-bit 21H2
thefro  
#2 Posted : Thursday, January 13, 2022 2:40:03 PM(UTC)
thefro

Rank: Member

Joined: 10/28/2014(UTC)
Posts: 82
Man
United Kingdom

Thanks: 5 times
Was thanked: 9 time(s) in 8 post(s)
it doesn't flatten 3d solids only line work

Edited by user Thursday, January 13, 2022 2:41:02 PM(UTC)  | Reason: Not specified

rockyroad_us  
#3 Posted : Friday, January 14, 2022 10:29:03 AM(UTC)
rockyroad_us

Rank: Senior Member

Joined: 9/12/2009(UTC)
Posts: 573
Man
United States
Location: In my place

Was thanked: 45 time(s) in 42 post(s)
You need to be in 3D mode to use the model to sheet. If you do 2D mode, 3D models disappear from the screen- I think.
FX 7-10 Pro12-1592
Mac 11.6.2
2x2.8GHz Quad Xeon
32GB
Radeon HD7970 3GB
Work
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.