logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
luk72  
#1 Posted : Monday, January 1, 2018 4:59:22 PM(UTC)
luk72

Rank: Member

Joined: 10/17/2014(UTC)
Posts: 51

Was thanked: 15 time(s) in 9 post(s)
Please, try to do coffe cup like Tim :)
Enjoy. VCPRO 10.0.4 b(1345) w. PP10

Edited by user Monday, January 1, 2018 5:06:24 PM(UTC)  | Reason: Not specified

File Attachment(s):
Untitled 1.vcp (16kb) downloaded 17 time(s).
vcpro_v10-subd problem coffe cup_cut.mp4.mp4 (962kb) downloaded 23 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
UGMENTALCASE  
#2 Posted : Tuesday, January 2, 2018 3:14:48 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 894
Man
United Kingdom

Thanks: 45 times
Was thanked: 257 time(s) in 174 post(s)
Works fine. The only thing suspicious about the video is that when you drag the blue arrow down, the edge directly behind it doesn't behave. Try rotating you view first so there's either nothing behind or no edges etc. Mine worked fine whether there is something behind it or not, but I can't see anything else wrong here?
File Attachment(s):
Untitled 1.vcp (24kb) downloaded 4 time(s).
UGMENTALCASE attached the following image(s):
Untitled 1.jpg (73kb) downloaded 3 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
ViaCAD Pro 10, 11+ Power Pack Pro
Shark CAD Pro V12 + Power Pack Pro
Windows 10 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
luk72  
#3 Posted : Tuesday, January 2, 2018 10:20:57 AM(UTC)
luk72

Rank: Member

Joined: 10/17/2014(UTC)
Posts: 51

Was thanked: 15 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: UGMENTALCASE Go to Quoted Post
Works fine. The only thing suspicious about the video is that when you drag the blue arrow down, the edge directly behind it doesn't behave. Try rotating you view first so there's either nothing behind or no edges etc. Mine worked fine whether there is something behind it or not, but I can't see anything else wrong here?

Thanks 4 answer, but works fine when i only drag blue arrow. Problem is when i use also "ctrl" drag for copy, and drag.
Still not solved. Enjoy.

Edited by user Tuesday, January 2, 2018 10:22:23 AM(UTC)  | Reason: Not specified

digitalphaser  
#4 Posted : Wednesday, January 3, 2018 4:37:14 AM(UTC)
digitalphaser

Rank: Senior Member

Joined: 4/17/2015(UTC)
Posts: 256
Man
Germany
Location: Berlin

Thanks: 17 times
Was thanked: 71 time(s) in 50 post(s)
I did not see any problems with your cup too. It works fine to me. But really this SubD tool is very cranky. When you work with subdivision, disable "Snaps": Face On, To Grid, Work Plane. Sometimes it helps.
thanks 1 user thanked digitalphaser for this useful post.
GARLIC on 1/3/2018(UTC)
UGMENTALCASE  
#5 Posted : Wednesday, January 3, 2018 7:18:14 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 894
Man
United Kingdom

Thanks: 45 times
Was thanked: 257 time(s) in 174 post(s)
Originally Posted by: luk72 Go to Quoted Post
Originally Posted by: UGMENTALCASE Go to Quoted Post
Works fine. The only thing suspicious about the video is that when you drag the blue arrow down, the edge directly behind it doesn't behave. Try rotating you view first so there's either nothing behind or no edges etc. Mine worked fine whether there is something behind it or not, but I can't see anything else wrong here?

Thanks 4 answer, but works fine when i only drag blue arrow. Problem is when i use also "ctrl" drag for copy, and drag.
Still not solved. Enjoy.


Tried again and mine goes even crazier than yours!
ViaCAD Pro 10, 11+ Power Pack Pro
Shark CAD Pro V12 + Power Pack Pro
Windows 10 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
luk72  
#6 Posted : Saturday, February 10, 2018 9:57:54 PM(UTC)
luk72

Rank: Member

Joined: 10/17/2014(UTC)
Posts: 51

Was thanked: 15 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: UGMENTALCASE Go to Quoted Post
Originally Posted by: luk72 Go to Quoted Post
Originally Posted by: UGMENTALCASE Go to Quoted Post
Works fine. The only thing suspicious about the video is that when you drag the blue arrow down, the edge directly behind it doesn't behave. Try rotating you view first so there's either nothing behind or no edges etc. Mine worked fine whether there is something behind it or not, but I can't see anything else wrong here?

Thanks 4 answer, but works fine when i only drag blue arrow. Problem is when i use also "ctrl" drag for copy, and drag.
Still not solved. Enjoy.


Tried again and mine goes even crazier than yours!


Solution! a bug is for sure. See video. Enjoy.
File Attachment(s):
vcpro_v10-subd problem coffe cup2.mp4.mp4 (1,648kb) downloaded 20 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.