logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Andrew Gray  
#1 Posted : Tuesday, July 17, 2018 6:03:02 AM(UTC)
Andrew Gray

Rank: Member

Joined: 4/18/2015(UTC)
Posts: 86
Man
Australia
Location: Australia

Thanks: 9 times
Hi all has anyone have a look at the new punchcad website that does not seem to be a link to the forum from the website
jdi000  
#2 Posted : Tuesday, July 17, 2018 6:40:11 AM(UTC)
jdi000

Rank: Administration

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,766
United States

Thanks: 1 times
Was thanked: 67 time(s) in 65 post(s)
Andrew

Yes I noticed that and thought that was an oversight to not have that link.

Regards

Jason
Windows 10, Win 7
UGMENTALCASE  
#3 Posted : Tuesday, July 17, 2018 12:41:59 PM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 397
Man
United Kingdom

Thanks: 15 times
Was thanked: 35 time(s) in 29 post(s)
It also tells us that we can't export to Catia in Shark Pro, is this right? I thought we could, and I was aiming for that upgrade, for that reason?
ViaCAD Pro 10 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
murray  
#4 Posted : Tuesday, July 17, 2018 9:36:48 PM(UTC)
murray

Rank: Senior Member

Joined: 9/24/2014(UTC)
Posts: 195
Australia

Thanks: 3 times
Was thanked: 29 time(s) in 27 post(s)
There's export to CATIA 4 & 5 for whatever that's worth, no history so exports might as well be STEP. I went to FX/Pro for import, precise curves, capping and continuity options.
UGMENTALCASE  
#5 Posted : Wednesday, July 18, 2018 1:15:01 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 397
Man
United Kingdom

Thanks: 15 times
Was thanked: 35 time(s) in 29 post(s)
This is true, but stp license is another chunk of money for Catia.
After just renting my own license for just over 2 grand it's painful to get the add ons like stp. So it would be fine for scheming purposes,knock it up in Shark and export to Catia for viewing, but if the website isn't right then it's going to put people off.
ViaCAD Pro 10 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
murray  
#6 Posted : Wednesday, July 18, 2018 7:13:09 AM(UTC)
murray

Rank: Senior Member

Joined: 9/24/2014(UTC)
Posts: 195
Australia

Thanks: 3 times
Was thanked: 29 time(s) in 27 post(s)
I think that it's just phrased awkwardly, Inventor is import only and that's hung on the end of the list. But yeah, it's misleading and that sells the product short.

Edited by user Wednesday, July 18, 2018 7:23:22 AM(UTC)  | Reason: Not specified

UGMENTALCASE  
#7 Posted : Wednesday, July 18, 2018 8:22:56 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 397
Man
United Kingdom

Thanks: 15 times
Was thanked: 35 time(s) in 29 post(s)
Ah well....... :-)
ViaCAD Pro 10 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
Todd Quinlan  
#8 Posted : Thursday, July 19, 2018 9:30:56 AM(UTC)
Todd Quinlan

Rank: Member

Joined: 4/20/2007(UTC)
Posts: 95

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Originally Posted by: Andrew Gray Go to Quoted Post
Hi all has anyone have a look at the new punchcad website that does not seem to be a link to the forum from the website


The transition to the new sites is still on going. The forum access is one thing that has been unintentionally left off and we are working to get that back up there.



Todd Q
CAD Support Specialist
Encore Software/ IMSI Design
Todd Quinlan  
#9 Posted : Thursday, July 19, 2018 9:33:16 AM(UTC)
Todd Quinlan

Rank: Member

Joined: 4/20/2007(UTC)
Posts: 95

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Originally Posted by: UGMENTALCASE Go to Quoted Post
It also tells us that we can't export to Catia in Shark Pro, is this right? I thought we could, and I was aiming for that upgrade, for that reason?


Catia 4 and Catia 5 are still import/export options in the PC version, While just Catia 4 is available for the MAC versions. I will go over the new sites information and let the web guys know of any corrections that need to be made.
Todd Q
CAD Support Specialist
Encore Software/ IMSI Design
posh.de  
#10 Posted : Friday, August 10, 2018 6:54:12 AM(UTC)
posh.de

Rank: Senior Member

Joined: 2/23/2007(UTC)
Posts: 406
Man
Germany

Thanks: 6 times
Was thanked: 15 time(s) in 13 post(s)
no partners page any more, direct sales only?
POSH GmbH
www.posh.de
L. Banasky  
#11 Posted : Friday, August 10, 2018 12:57:51 PM(UTC)
L. Banasky

Rank: Senior Member

Joined: 2/16/2007(UTC)
Posts: 408

Thanks: 24 times
Was thanked: 42 time(s) in 37 post(s)
Originally Posted by: posh.de Go to Quoted Post
no partners page any more, direct sales only?

I do see on the Forum we stll have our partners from Tiffany, Nike, Adidas and Pandora.

Edited by user Friday, August 10, 2018 12:59:15 PM(UTC)  | Reason: Not specified

jlm  
#12 Posted : Friday, August 10, 2018 2:40:56 PM(UTC)
jlm

Rank: Senior Member

Joined: 2/18/2007(UTC)
Posts: 944
Man
France
Location: Limours

Thanks: 23 times
Was thanked: 18 time(s) in 17 post(s)
Originally Posted by: L. Banasky Go to Quoted Post

I do see on the Forum we stll have our partners from Tiffany, Nike, Adidas and Pandora.


Very well said Larry !
Sticky partners...
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.