logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
M65  
#1 Posted : Sunday, July 01, 2018 4:54:04 PM(UTC)
M65

Rank: Guest

Joined: 7/1/2018(UTC)
Posts: 2

Question from a new user ViaCAD v8.

What click-option of ViaCAD v8 do?
To erase diagonal lines in cubes and zig-zag lines in the cylinders? Diagonal lines how "erase"?


(French)
"Bonjour, me prénommant Michel, je suis un nouveau utilisateur de ViaCAD 2D/3D v8 pour PC. Des milliers de questions! Me limitant, j'ai une apparition de lignes diagonales sur les quadrilatères et les surfaces courbes de cylindres. Comment enlever cette fonction automatique qui traces ces diagonales? Merci. Note: Je ne suis pas un habitué des forums."


M65
murray  
#2 Posted : Sunday, July 01, 2018 5:49:23 PM(UTC)
murray

Rank: Senior Member

Joined: 9/24/2014(UTC)
Posts: 195
Australia

Thanks: 3 times
Was thanked: 29 time(s) in 27 post(s)
From your description, you're trying to edit imported mesh objects as if it's a graphical program. The simplest treatment would be to create native objects in ViaCAD, which are not mesh objects. If you're unfamiliar with CAD programs and you're serious about learning to use them, there is a lot to learn.
M65  
#3 Posted : Sunday, July 01, 2018 7:02:19 PM(UTC)
M65

Rank: Guest

Joined: 7/1/2018(UTC)
Posts: 2

See the "problem".


http://zupimages.net/viewer.php?id=18/27/bhpf.png


How "erase" the diagonals lines?


÷ñÒ183613319êÖ18õæ÷]How erase diagonal lines?



(French)
Je ne sait pas si l'image va être téléchargée. Il s'agit d'enlever les lignes diagonales blanches sur le cylindre. Comment faire?
Merci.
MPSchmied  
#4 Posted : Monday, July 02, 2018 2:58:33 AM(UTC)
MPSchmied

Rank: Guest

Joined: 4/9/2017(UTC)
Posts: 202
Man
Germany

Thanks: 31 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
maybe this is only possible with shark cad pro and subdivision to nurbs.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.