logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Dyn_Metalworks  
#1 Posted : Saturday, April 21, 2018 12:17:54 PM(UTC)
Dyn_Metalworks

Rank: Guest

Joined: 11/30/2015(UTC)
Posts: 36

I currently have VC 2D/3D V9. If I upgrade to V10 or Pro can I transfer my custom toolbars?
MPSchmied  
#2 Posted : Sunday, April 22, 2018 6:51:16 AM(UTC)
MPSchmied

Rank: Guest

Joined: 4/9/2017(UTC)
Posts: 277
Man
Germany

Thanks: 72 times
Was thanked: 22 time(s) in 20 post(s)
1. Install The new Program
2. Go to the folder: C:\Users\yourusername\AppData\Local\Punch!\
3. Copy the config files from the Folder for VC9 to the Folder for VC10.

Maybe this works only after you have already changed some settings in the fresh installation. But it should work. I moved the settings also between Shark Cad and Shark Cad Pro, but when making this is a renaming of some config files necessary.

Edited by user Sunday, April 22, 2018 6:52:28 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Tim Olson  
#3 Posted : Sunday, April 22, 2018 1:02:21 PM(UTC)
Tim Olson

Rank: Senior Member

Joined: 2/2/2007(UTC)
Posts: 5,015
United States

Was thanked: 220 time(s) in 192 post(s)
Try copying:

VC3Prefs.ini to VCPPrefs.ini
VC3Dialogs.ini to VCPDialogs.ini

if you have shortcuts...
VC3Shortcuts.ini to VCPShortcuts.ini


Tim
Tim Olson
Vice President Software Development
IMSI Design/Encore
PRP  
#4 Posted : Monday, July 15, 2019 10:49:10 AM(UTC)
PRP

Rank: Senior Member

Joined: 2/28/2009(UTC)
Posts: 132
Man
United States
Location: in front of my Mac

Thanks: 3 times
Where are custom tool pallets stored in Mac?
rokoko  
#5 Posted : Tuesday, July 16, 2019 12:46:28 PM(UTC)
rokoko

Rank: Senior Member

Joined: 9/28/2013(UTC)
Posts: 329

Thanks: 4 times
Was thanked: 41 time(s) in 36 post(s)
see here:
/Users/xxxxxxx/Library/Application Support/com.encore.viacadprov10esd/PalletPos.sys
viacad pro 10 powerpackpro, viacad pro 9 german, mac
PRP  
#6 Posted : Thursday, July 18, 2019 1:49:05 PM(UTC)
PRP

Rank: Senior Member

Joined: 2/28/2009(UTC)
Posts: 132
Man
United States
Location: in front of my Mac

Thanks: 3 times
Rokoko,

Thanks!

But "PalletPos.sys" seems to be a Windows 10 file or folder.

I'd try copying it to ...Library/Application Support/com.encore.viacadprov11esd if that existed.

Any ideas as to where VCPro11 Application Support would be?

Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.