logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
tbrownoct93  
#1 Posted : Thursday, March 29, 2018 9:35:11 PM(UTC)
tbrownoct93

Rank: Guest

Joined: 2/25/2018(UTC)
Posts: 2

First let me say I am a beginner in using ViaCad. This is my problem. In my drawing I am trying to measure for a 1/16" gap, but ViaCad will only shows the " symbol and no text; however when I measure for 1/8" it shows 1/8" correctly. Any suggestions with this situation.
jdi000  
#2 Posted : Friday, March 30, 2018 12:58:51 PM(UTC)
jdi000

Rank: Administration

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,762
United States

Thanks: 1 times
Was thanked: 67 time(s) in 65 post(s)
Hello

Are you referring to adding dimensions? Can you post a picture or explain what type of dimension ie vertical horizontial?

Also are you MAC or PC and what version an build are you using? The Help menu about will give you the version and build number.

Regards
Jason
Windows 10, Win 7
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.