logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Steve126  
#1 Posted : Thursday, March 08, 2018 1:43:09 PM(UTC)
Steve126

Rank: Guest

Joined: 3/8/2018(UTC)
Posts: 2

Hi all,
New user and new to the forum. I have issues with the BOM; I can create a 3d Object, however when I try to create a BOM for even a cube, the dimensions on the BOM are not the same as what I've drawn!
The dimensions of the cube are L: 100mm W: 200mm H:18mm the BOM table I created reads: L: 177.800 W: 76.200 Thickness: 00.000

Any suggestions please!!
jdi000  
#2 Posted : Thursday, March 08, 2018 2:38:34 PM(UTC)
jdi000

Rank: Administration

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,765
United States

Thanks: 1 times
Was thanked: 67 time(s) in 65 post(s)
Hello Steve

What BOM data set did you use?

Regards

Jason
Windows 10, Win 7
MPSchmied  
#3 Posted : Friday, March 09, 2018 1:18:36 AM(UTC)
MPSchmied

Rank: Guest

Joined: 4/9/2017(UTC)
Posts: 192
Man
Germany

Thanks: 31 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
The Attributes BOM is just a play game. Tim Olson have alot of work....... You need to rename all the parts and sometimes are the names destroyed by some reasons. And the dimensions are not useable. Nobody can use this part list for going to the saw to cut to size the parts.
UGMENTALCASE  
#4 Posted : Friday, March 09, 2018 2:34:50 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 395
Man
United Kingdom

Thanks: 15 times
Was thanked: 35 time(s) in 29 post(s)
I reported the problem with the BOM with the figures not working right, but these seem different to what I was seeing. However, there doesn't appear to be much consistency between what people see in the errors.
ViaCAD Pro 10 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
Steve126  
#5 Posted : Sunday, March 11, 2018 7:52:27 AM(UTC)
Steve126

Rank: Guest

Joined: 3/8/2018(UTC)
Posts: 2

Hi Jason
Not sure what you mean by what BOM data did I use? I did wonder if the BOM sheet was in inches and the drawing was in mm??? even so if I draw a basic cube, there ought to at least be some sort of thickness measurement?

regards
Steve
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.