logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Art Smith  
#1 Posted : Sunday, January 28, 2018 2:02:05 AM(UTC)
Art Smith

Rank: Senior Member

Joined: 1/16/2015(UTC)
Posts: 221

Thanks: 19 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
inserting text into a drawing, I've reached the place/condition that text no longer appears in the text window for editing when the text is selected. see attached image. where do I find the text character limit AND how is it increased?? didn't see in preferences or under "help".

Art
artesmith@earthlink.net
Art Smith attached the following image(s):
text character limit question.jpg (47kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
UGMENTALCASE  
#2 Posted : Sunday, January 28, 2018 2:16:57 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 157

Thanks: 4 times
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
How is the text imported? I've just tried a basic 3 lines ( file - import - text) and mine works fine. Brought in the text, and each line is separate. Shows up in inspector and the text box across the top. But ViaCAD uses a \P to move down a line, maybe something to do with that? Maybe it can't figure out what to do with it, depending on how you are bringing it in?
Art Smith  
#3 Posted : Sunday, January 28, 2018 2:36:02 AM(UTC)
Art Smith

Rank: Senior Member

Joined: 1/16/2015(UTC)
Posts: 221

Thanks: 19 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
text is being typed in using \P for carriage return/line feed

Art
artesmith@earthlink.net
UGMENTALCASE  
#4 Posted : Sunday, January 28, 2018 2:42:38 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 157

Thanks: 4 times
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Are you doing a file - import- text? Or typing it using the text option in Viacad?
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.