logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
hatch  
#1 Posted : Wednesday, December 20, 2017 4:44:36 PM(UTC)
hatch

Rank: Guest

Joined: 3/25/2016(UTC)
Posts: 9

Thanks: 1 times
Hi,

unfortunately Via CAD 2D 9 stopped working after having upgraded to macOS "High Sierra".

It is the very only software showing that behavior.

Does anybody know if there is a way to get it working again?

TIA
Thomas.
jdi000  
#2 Posted : Wednesday, December 20, 2017 4:57:42 PM(UTC)
jdi000

Rank: Administration

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,639
United States

Was thanked: 52 time(s) in 50 post(s)
Hello Thomas

Unfortunately, V9 was before High Sierra and all the changes to mac operating system. You will need to move to V10 version.

Regards

Jason
Windows 10, Win 7
hatch  
#3 Posted : Wednesday, December 20, 2017 6:34:08 PM(UTC)
hatch

Rank: Guest

Joined: 3/25/2016(UTC)
Posts: 9

Thanks: 1 times
Thank you Jason!

I had some hope there could exist a workaround ;-)

It's a bit sad though that it worked fine on "Sierra", despite some glitches.

I'll get a trial of V10 and see if it works.

Regards,
Thomas.

Originally Posted by: jdi000 Go to Quoted Post
Hello Thomas

Unfortunately, V9 was before High Sierra and all the changes to mac operating system. You will need to move to V10 version.

Regards

Jason

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.