logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
malcolmD  
#1 Posted : Tuesday, July 11, 2017 10:40:42 AM(UTC)
malcolmD

Rank: Junior Member

Joined: 12/14/2014(UTC)
Posts: 9
United Kingdom

Thanks: 2 times
I am sure I have done this in the past, but today the JPEG or BMP files I export have no visible content, although the BMP files are 4,096K in size.

I have tried with and without "selected only" checked... help please...

This is a ViaCad 2d/3d V9 install.... (trying to attach a sample drawing)

thanks

Malcolm
File Attachment(s):
cushion1.vc3 (14kb) downloaded 7 time(s).
malcolmD attached the following image(s):
cushion1-2d.jpg (28kb) downloaded 9 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
jdi000  
#2 Posted : Tuesday, July 11, 2017 11:00:59 AM(UTC)
jdi000

Rank: Senior Member

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,568
United States

Was thanked: 42 time(s) in 41 post(s)
Hello Malcom

I was able to export both bmp and jpg files. What build of V9 are you running? You can check if you are on the latest build in the help menu current version.

jdi000 attached the following image(s):
cushion1.jpg (64kb) downloaded 5 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Windows 10, Win 7
malcolmD  
#3 Posted : Wednesday, July 12, 2017 4:31:03 AM(UTC)
malcolmD

Rank: Junior Member

Joined: 12/14/2014(UTC)
Posts: 9
United Kingdom

Thanks: 2 times
Hi, yes you have the right drawing...thank you

ViaCad reports that I am running the current version, and said it is

Version 9.0.9 Build 1184

M
posh.de  
#4 Posted : Wednesday, July 12, 2017 5:08:39 AM(UTC)
posh.de

Rank: Senior Member

Joined: 2/23/2007(UTC)
Posts: 381
Man
Germany

Thanks: 4 times
Was thanked: 9 time(s) in 8 post(s)
raster export does probably rely on the OpenGL support of the used graphics card driver, does printing work?

Which platform, operating system, graphics card, driver version? => if Windows: "Windows+R > dxdiag > Display"


Norbert
POSH GmbH
www.posh.de
malcolmD  
#5 Posted : Wednesday, July 12, 2017 6:10:20 AM(UTC)
malcolmD

Rank: Junior Member

Joined: 12/14/2014(UTC)
Posts: 9
United Kingdom

Thanks: 2 times
Originally Posted by: posh.de Go to Quoted Post
raster export does probably rely on the OpenGL support of the used graphics card driver, does printing work?

Which platform, operating system, graphics card, driver version? => if Windows: "Windows+R > dxdiag > Display"


Norbert


Yes printing works...
jdi000  
#6 Posted : Wednesday, July 12, 2017 8:48:47 AM(UTC)
jdi000

Rank: Senior Member

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,568
United States

Was thanked: 42 time(s) in 41 post(s)
Malcolm

Where are you exporting files to? What file location?

Thanks

Jason

Windows 10, Win 7
malcolmD  
#7 Posted : Friday, July 14, 2017 4:19:05 AM(UTC)
malcolmD

Rank: Junior Member

Joined: 12/14/2014(UTC)
Posts: 9
United Kingdom

Thanks: 2 times
I was exporting them to a directory on local C drive (a project-related file)
jdi000  
#8 Posted : Friday, July 14, 2017 11:11:00 AM(UTC)
jdi000

Rank: Senior Member

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,568
United States

Was thanked: 42 time(s) in 41 post(s)
Malcolm

Are you still not able to export bmp and jpg? Have you tried different files?

Regards

Jason
Windows 10, Win 7
Users browsing this topic
Guest (3)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.