logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jlengineering  
#1 Posted : Monday, February 02, 2015 9:32:36 PM(UTC)
jlengineering

Rank: Junior Member

Joined: 11/13/2014(UTC)
Posts: 12

Hello, hopefully someone can help me out. I am currently running the 2d version as I just us it to draw up parts for my CNC table. My question is once I draw up a file, how do I rescale to dawning to a different size with out having to redraw the entire part. For example, say I have a logo at 3 inches. How do I resize it in proportion to 1 inch.? Any help or suggestions would be greatly appreciated. Thanks
Guest  
#2 Posted : Tuesday, February 03, 2015 12:23:23 AM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Joined: 8/27/2014(UTC)
Posts: 395

Was thanked: 12 time(s) in 11 post(s)
hi,
here you can find a video that shows how to scale a picture. You can try to do it similar with a bunch of selected objects in your drawing
http://www.csi-concepts..../Demo/videos/Tracing.mp4

Edited by user Tuesday, February 03, 2015 12:25:52 AM(UTC)  | Reason: Not specified

thanks 1 user thanked Guest for this useful post.
MaiFy on 2/6/2015(UTC)
Guest  
#3 Posted : Tuesday, February 03, 2015 2:41:44 PM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Joined: 8/27/2014(UTC)
Posts: 395

Was thanked: 12 time(s) in 11 post(s)
Thanks.. Also how do I add fonts to via cad? I have fonts on my computer that I can see in via cad
jdi000  
#4 Posted : Tuesday, February 03, 2015 4:52:29 PM(UTC)
jdi000

Rank: Administration

Joined: 7/29/2007(UTC)
Posts: 1,850
United States

Thanks: 1 times
Was thanked: 78 time(s) in 75 post(s)
Originally Posted by: Guest Go to Quoted Post
Thanks.. Also how do I add fonts to via cad? I have fonts on my computer that I can see in via cad


Are you on PC or Mac?

Regards

Jason

Windows 10, Win 7
Guest  
#5 Posted : Tuesday, February 03, 2015 5:15:12 PM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Joined: 8/27/2014(UTC)
Posts: 395

Was thanked: 12 time(s) in 11 post(s)
Mac
jlengineering  
#6 Posted : Tuesday, February 03, 2015 5:51:08 PM(UTC)
jlengineering

Rank: Junior Member

Joined: 11/13/2014(UTC)
Posts: 12

I am using it on my Mac, there are so many more fonts in the font book I just don't know how to access them through via cad!
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.