logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Mogal  
#1 Posted : Sunday, March 21, 2021 3:28:32 PM(UTC)
Mogal

Rank: Senior Member

Joined: 1/12/2011(UTC)
Posts: 124

This has been happening for as long as I can remember (ver. 8 maybe?)
It doesn't happen all the time, but its a pain when it does.

Is there a was to correct this? I have no idea what causes it.

https://youtu.be/a-9xbpCiPSQ
UGMENTALCASE  
#2 Posted : Monday, March 22, 2021 1:14:20 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 770
Man
United Kingdom

Thanks: 34 times
Was thanked: 114 time(s) in 90 post(s)
Looks like you have 'clip at eye level' turned on in 'shade options'
UGMENTALCASE attached the following image(s):
Untitled.png (11kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
ViaCAD Pro 10, 11 + Power Pack Pro
Shark CAD V12 + Power Pack Pro
Windows 10 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
thanks 1 user thanked UGMENTALCASE for this useful post.
GARLIC on 3/22/2021(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.