logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
UGMENTALCASE  
#1 Posted : Wednesday, May 27, 2020 12:25:05 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 727
Man
United Kingdom

Thanks: 25 times
Was thanked: 95 time(s) in 76 post(s)
Morning.

So after you have done an instance using the linear duplicate, how do you edit it?
Currently just deleting it and doing it again but seems a bit daft when it records that it's an instance and everything to do with an instance but you can change it?

Using v12 sharkpro, probably applies to all other versions

Cheers

Edited by user Wednesday, May 27, 2020 12:26:32 AM(UTC)  | Reason: Not specified

ViaCAD Pro 10 & 11 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
L. Banasky  
#2 Posted : Wednesday, May 27, 2020 7:05:11 AM(UTC)
L. Banasky

Rank: Senior Member

Joined: 2/16/2007(UTC)
Posts: 541

Thanks: 67 times
Was thanked: 81 time(s) in 66 post(s)
Right Click and 'Explode Instance'
Edit in 'Concept Explorer'
Don't know about a 'Linear Duplicate'
Larry

Edited by user Wednesday, May 27, 2020 7:23:44 AM(UTC)  | Reason: Not specified

L. Banasky attached the following image(s):
Explode Instance.jpg (56kb) downloaded 0 time(s).
Exploded Instance Edited.jpg (47kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
UGMENTALCASE  
#3 Posted : Wednesday, May 27, 2020 7:30:39 AM(UTC)
UGMENTALCASE

Rank: Guest

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 727
Man
United Kingdom

Thanks: 25 times
Was thanked: 95 time(s) in 76 post(s)
Yeah that is an option with linear duplicate the explode thing.
When you do a polar duplicate you can click each individual part and adjust it's angle in the inspector. Thought it may have been similar?
ViaCAD Pro 10 & 11 + Power Pack Pro
Shark CAD + Power Pack Pro
Windows 7 Pro- MSI GL72 6QC-32GB RAM
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.