logo
NOTICE:  This is the new PunchCAD forum. You should have received an email with your new password around August 27, 2014. If you did not, or would like it reset, simply use the Lost Password feature, and enter Answer as the security answer.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Mister Ed  
#1 Posted : Thursday, October 26, 2017 2:00:27 AM(UTC)
Mister Ed

Rank: Guest

Joined: 6/12/2015(UTC)
Posts: 1

I just upgraded to v10 Pro. All is fine with with the program except that when I try to click on the camera icon to start a rendering the message "Cannot link to keyshot" comes up. I did not see any references to this using search on the forum but I may have done my search incorrectly as this is my first attempt to use the forum. Has anyone else had this issue that may know a cure?
Thank you in advance for any thoughts!
Ed of Aurora, Colorado
Tim Olson  
#2 Posted : Thursday, October 26, 2017 10:25:44 AM(UTC)
Tim Olson

Rank: Senior Member

Joined: 2/2/2007(UTC)
Posts: 4,837
United States

Was thanked: 170 time(s) in 150 post(s)

Hi Ed

KeyShot updated LiveLinking in their latest version. Downloading the latest ViaCAD patch will correct.

Tim
Tim Olson
ViaCAD/Shark Development Team
EvoSoft
Links to ViaCAD Resources
Guest  
#3 Posted : Saturday, October 28, 2017 11:45:46 PM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Joined: 8/27/2014(UTC)
Posts: 395

Was thanked: 12 time(s) in 11 post(s)
Thank you, Tim. I'll got to their site and get the patch loaded.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.